service

Service

Välutbildade tekniker och servicepersonal ger dig trygghet i vardagen. Varuleveranser och service sker snabbt och säkert. Här följer några vanliga arbetsuppgifter för vår serviceorganisation.

Smakoptimering
Kontroll och justering av kaffekvarnar, dosering, temperatur och brygginställningar. Och naturligtvis det viktigaste av allt – provsmakning.

Teknisk service
Förebyggande teknisk service med kontroll och byte av slitagedelar. Avkalkning sker olika ofta beroende på vilken hårdhetsgrad det är på vattnet och hur många koppar som förbrukas. Om någonting behöver repareras så är vi snabbt på plats.

Hygienisk service
Hygienisk service är en grundlig rengöring av brygg- och mixersystem samt kaffeautomatens övriga ytor. Utförs med en överenskommen periodicitet.

Fullservice
Fullservice innebär att vi sköter allt med kaffemaskinen. Påfyllning, tömning och all service.

Varuleveranser
Leveranser av varor sker normalt med våra ordinarie turbilar. Vi samordnar även servicearbeten med leveranserna. Allt för att ha välfyllda bilar och minimera miljöbelastningen.

Telefonsupport
Vår telefonsupport gör att du snabbt får hjälp om du har ett tekniskt problem eller om det är något annat som du behöver hjälp med.