DM3 Grinder DM3 Grinder

Bryggmetod
Bryggningen sker med högt vakuum och dubbel filtrering genom permanentfilter och pappersfilter.

Ingredienser, drycker
Blackstone DM3 Grinder är utrustad med tre stora behållare för kaffebönor, granulerad 100 % mjölk och choklad. Den brygger en utsökt kopp kaffe på 26-39 sekunder. Tiden varierar på grund av de olika inställningar som vi gör beroende på bönor och vattenkvalitet. DM3 Grinder är optimerad för att använda 100 % mjölk. Det gör att latten och cappuccinon smakar fantastiskt. Riktigt hett tevatten serveras ur ett separat utlopp. Den höga temperaturen är bra för att ta fram teets alla goda smaker. Totalt kan menyn innehålla upp till åtta olika drycker, inklusive tevatten. Har du speciella behov eller önskemål för din fikapaus så anpassar vi menyn för dig.

Enkel användning
Alla Blackstone kaffeautomater är väldigt användarvänliga. Menyn visas på den tydliga pekskärmen. Alla dryckesval är lätta att göra. Två koppstorlekar gör att man alltid får rätt mängd i sin kopp. Vill man brygga en termoskanna gör man det snabbt och enkelt.

Skötsel
Det automatiska rengöringsprogrammet aktiveras enkelt på skärmen. När det är dags att tömma sump så berättar kaffemaskinen det i klartext. Det inbyggda kalkprogrammet säger till i god tid när det är dags för avkalkning. All kommunikation sker på det språk som valts, som standard är det svenska.

Specifikationer
Bönbehållare 
Ingrediensbehållare
Mått BxDxH 
Energisparfunktion 
Elanslutning 
Vattenanslutning 

2,5-2,9 kg
2 x 3,2 liter
47x51x90 cm
Eco Mode
230V 10A
Ballofix 3/4”